Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Alle aftaler indgås på dansk.

sqkunsttryk.dk opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden. Farverne på printene kan variere lidt mellem hver sending.

PRISER OG VARELAGER
Alle oplyste priser er inklusive moms og i danske kroner, hvor intet andet er nævnt. Priserne er dagspriser og kan uden varsel ændres.

Vi gør altid vores ypperste for at ekspedere alle ordrer hurtigst muligt.

BESTILLING
På sqkunsttryk.dk kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 42 42 62 09 eller på e-mail info@sqskilte.dk.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.

Sådan foretages købet:
1. Find de varer du ønsker og læg dem i kurven og tryk til sidst på "Se kurven" i øverste højre hjørne.
2. Læs og accepterer vores handelsbetingelser.
3. Indtast dine personlige oplysninger og evt. anden leveringsadresse.  
4. Tjek alle oplysninger er korrekte og tryk bekræft købet.
5. Indtast betalingskortoplysninger og tryk godkend.

AFBESTILLING
Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, dog ikke noget der er fremstillet specielt til dig, Fx. telefonnummer eller CVR nr. bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail med emnet "Afbestilling" til info@sqskilte.dk. Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling!" indsat i emnefeltet. Afbestilling bør ske hurtigst mulig for ikke at risikere ordren allerede er afsendt.

Afbestillingen kan først betragtes som gennemført, når du modtager en bekræftelse herpå fra sqkunsttryk.dk

BETALING
På sqkunsttryk.dk kan der betales med:  
- Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron, og via EAN.
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af PIN-koden.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL). Hverken sqkunsttryk.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Du kan IKKE forudbetale med konto-til-kontobetaling. Du kan kun betale med betalingskort, idet denne betalingsform giver dig de bedste forbrugerrettigheder. Dit pengeinstitut kan nemlig tilbageføre din betaling, hvis:
- du ikke har modtaget varen.
- du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger.

FORSENDELSE
Leveringstiden er 2-5 hverdage, alt efter hvilke fragtselskab man vælger. Alt sendes med Track & Trace.

GLS - Pakkeshop til pris kr. 54,-

GLS - Omdeling til pris kr. 79,-

GLS - Erhvervsadresse til pris kr. 69,-

Interfjord - Omdeling til pris kr. 89,-

Priser for levering dækker håndtering og levering.

Vi leverer til hele Danmark. Alle ordrer sendes med GLS eller Interfjord.

Ønskes levering til udlandet vil der blive opkrævet en ekstra leveringspris, svarende til den øgede forsendelsesudgift for sqkunsttryk.dk. Du vil altid blive oplyst denne pris inden vi starter produktionen af det bestilte produkt, og du har selvfølgelig mulighed for at lade handlen gå tilbage, hvis du på baggrund af forsendelsesprisen ikke ønsker, at gennemfører ordren. 

FORTRYDELSESRET
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler på sqkunsttryk.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives ved mail til info@sqskilte.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Undtaget fortrydelsesretten;

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes retur til:
SQ Skilte, Trudsøvej 12 B, 7600 Struer.

Mærk pakken "Returvare" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos sqkunsttryk.dk.
Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! sqkunsttryk.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark eller GLS og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til sqkunsttryk.dk Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

REKLAMATIONSRET
Når du handler på sqkunsttryk.dk som forbruger har du selvfølgelig 2 års reklamationsret gældende fra modtagelse. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Når du ønsker at reklamere over et produkt, så send en mail til info@sqskilte.dk.
Varen skal sendes sammen med en angivelse af følgende: En præcis beskrivelse af hvor og hvad fejlen er og eventuelt hvordan den er opstået. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

OPHAVSRET
Indholdet af denne hjemmeside er ophavsretslig beskyttet, og tilhører sqkunsttryk.dk eller virksomhedens tilknyttede fotografer, designere og kunstnere. Hele eller dele af billeder på hjemmesiden må ikke bruges uden sqkunsttryk.dk’s tilladelse.

Billeder leveret af sqkunsttryk.dk må ikke reproduceres, og må ikke bruges i reklamesammenhæng uden sqkunsttryk.dk’s tilladelse.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER
Når du handler via sqkunsttryk.dk, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Alle informationer, som du overdrager til sqkunsttryk.dk, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres symmetrisk med en 128 bits stærk kryptering. sqkunsttryk.dk er dataansvarlig, og vores databaseservere er låst forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet af moderne alarmsystemer. sqkunsttryk.dk opbevarer som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

Vores server registrer al trafik uden at registrere personlige oplysninger. Dette gøres for at vi kan optimere vores web-service der hvor brugen er størst.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies

OM ANVENDELSE AF HJEMMESIDEN
Statistik:
For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmeside fører vi statistik over hvordan brugerne anvender den. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider der besøges mest, og hvilke browsere der anvendes. Vi bruger Google Analytics til dette formål.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen og videregivelse af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos sqkunsttryk.dk og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til sqkunsttryk.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på sqkunsttryk.dk er Vivian Stokholm. 

Som registreret hos sqkunsttryk.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til sqkunsttryk.dk via e-mail: info@sqskilte.dk

KLAGEADGANG
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Vivian Stokholm, SQ Skilte - e-mail: info@sqskilte.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, Klageportalen for Nævnenes Hus.
For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.
Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr.


SQ Skilte,
Trudsøvej 12 B,
7600 Struer DK
Tlf: 42426209
CVR.NR DK-33235879


STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:
SQ Skilte
Trudsøvej 12 B
7600 Struer
E-mail: info@sqskilte.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________________________________________________

Bestilt den: ______________________________          Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ____________________________________________________________________________________
 
Forbrugerens adresse: ____________________________________________________________________________________
 
Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir): ____________________________________________________________________________________

Dato: __________________________

Handelsbetingelser er senest opdateret den 24.10.2022

© 2014 Bogstaverogtal.dk. All Rights Reserved.